Terug

U mag vertrouwen op een veilig product 

Medische voeding wordt voorgeschreven om te herstellen bij een ziekte of om complicaties te voorkomen. In die situatie moet u erop kunnen vertrouwen dat u de benodigde voeding op de afgesproken dag ontvangt. Dat is wat Sorgente voor u kan betekenen. Op deze pagina leest u meer over onze werkwijze op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Natuurlijk staan we open voor feedback! Geheel onderaan vindt u het e-mailadres van onze afdeling kwaliteit.

Kwaliteit

Bij kwaliteit denken we aan goed werken. Dus zo min mogelijk fouten maken. Als er iets niet goed gaat – en dat komt ook bij ons wel eens voor – dan doen we er alles aan om die fout zo goed als mogelijk op te lossen. Daarna zullen we proberen om te voorkomen dat het nog een keer voorkomt: we gaan op zoek naar een verbetering in ons proces. Dit alles pakken we volgens een vaste procedure aan.

Een praktijkvoorbeeld

Om een voorbeeld van een fout te noemen: een verkeerde smaak in de bestelling drinkvoeding. Dit probleem ontstond omdat de klant aan de telefoon niet goed werd begrepen. Het gevolg was dat de verkeerde smaak – die wel binnen het voorschrift paste – aan de bestelling is toegevoegd. Inmiddels hebben de medewerkers van onze Klantenteams een training gesprekstechnieken gevolgd. Doorvragen én samenvatten helpt om u als klant beter te begrijpen.  

Kwaliteitsnormen

Wat mag u precies van ons verwachten? Dat we de bestellingen op maat leveren en dat we die – voordat ze de deur uitgaan – controleren op THT, inhoud, pakbon, adres en leverdatum. En dat we werken volgens een privacy statement. Deze en nog een groot aantal andere punten hebben we opgenomen in onze klantbelofte Al onze medewerkers hebben deze normen als doel gesteld. 

Voedselveiligheid

Bij voedselveiligheid gaat het erom dat u een veilig product krijgt. Dit heeft te maken met de houdbaarheid van producten én met de hygiëne binnen ons bedrijf. Om met het eerste te beginnen: op het moment dat we een levering voor u klaarmaken dan moeten de producten minimaal twee maanden houdbaar zijn. Dit controleren we elke maand. Hygiëne heeft zowel te maken met de persoonlijke hygiëne van onze medewerkers als ook met het schoonmaken  van alle ruimtes.

ISO 22000

Hoe kunnen we onze werkzaamheden op het gebied van voedselveiligheid nóg beter doen?
Deze vraag leidde ons naar de ISO 22000 normering. Wilt u weten waarom we voor deze internationale norm voor voedselveiligheid hebben gekozen? En hoe we ons bedrijf hierop hebben ingericht? Lees meer over onze certificaten.

Heeft u een suggestie waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren? U kunt ons een e-mail sturen.